MEHMET ZEKİ TAŞÇI İLKOKULU

Vizyon: Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı aynı zamanda evrensel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03488131940

WEB - https://mehmetzekitasciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Helvacıoğlu Mah. Yaşar Kurt Sok. No 2 Kilis

Adres - Helvacıoğlu Mah. Yaşar Kurt Sok. No 2 Kilis

Ulaşım Şehir içi dolmuşlarla sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinde